Vacatures

Wilt u een vacature laten plaatsen?

Als u geregistreerd bent bij de NOF en een vacature, waarneming of overname van praktijk wilt plaatsen, kunt u deze per mail sturen naar het secretariaat.

De vacature zal dan zes weken op deze website te zien zijn. Hierna verdwijnt de tekst automatisch. U kunt de vacature na verdwijning vanzelfsprekend opnieuw aan het secretariaat sturen, zodat deze nogmaals zes weken te zien zal zijn.

Vacatures

01-09-2019
Ter versterking van ons team zoeken wij geregistreerde (met BIG vooropleiding) collegae Osteopathie 1,5 – 2 Fte, voor werkgebied regio Amstelveen.

Interesse in de sport en voltooide opleiding kinderosteopathie (of studerend daarvoor) zijn zeer gewenst.

Geïnteresseerden kunnen hun CV met foto opsturen naar info@sgpa.nl of via dit e-mailadres nadere informatie opvragen.

23-08-2019
Unieke kans voor Osteopaat D.O. als zelfstandige die onderdeel wil zijn van een gerenommeerde praktijk met kundige collega’s!

Bij ons krijg je de gelegenheid om als zelfstandig osteopaat je patiëntenbestand uit te bouwen van twee dagen tot een fulltime praktijk van ongeveer 4 dagen/week. Je bent verantwoordelijk voor je eigen patiënten en derhalve ook flexibel om je dagen op jouw manier in te richten.

Je hebt de beschikking over een prettige behandelkamer, een groot netwerk samenwerkingspartners en er is regelmatig tijd voor intervisie. Wij vinden het belangrijk dat je onze visie op dit gebied deelt en uitdraagt. Spreekt deze kans je aan en herken je jezelf in de aanvulling die we zoeken? Stuur dan snel je motivatie, graag met je CV en foto naar martine@osteopathievaneijck.nl of bel direct voor meer informatie op 013-4566490. Wij willen heel graag met jou in gesprek!!!