Vacatures

Wilt u een vacature laten plaatsen?

Als u geregistreerd bent bij de NOF en een vacature, waarneming of overname van praktijk wilt plaatsen, kunt u deze per mail sturen naar het secretariaat.

De vacature zal dan zes weken op deze website te zien zijn. Hierna verdwijnt de tekst automatisch. U kunt de vacature na verdwijning vanzelfsprekend opnieuw aan het secretariaat sturen, zodat deze nogmaals zes weken te zien zal zijn.

Vacatures

28-10-2020
Osteopaat gezocht voor waarneming
Praktijk Kluiskenshof, in het West-Brabantse Etten-Leur, zoekt ivm een zwangerschapverlof per 1 december 2020 een ervaren osteopaat m/v (zzp) voor enkele dagdelen per week. Het heeft onze voorkeur dat de waarneming daarna zal uitgroeien tot een meerjarige samenwerking bij onze paramedische praktijk.
Interesse? Stuur ons dan vooral een e-mailbericht met een korte introductie van jezelf plus je CV aan: info@praktijkkluiskenshof.nl t.a.v. Mark Kamphuis (0653967167)

——————————————-

05-08-2020

Gezocht zelfstandige osteopaat die ons team wil versterken.

Vanwege de groei in onze praktijk in Zoetermeer zoeken we een collega die goed in onze praktijk past. Je krijgt de gelegenheid om zelfstandig te werken minimaal 2 dagen tot fulltime in een mooie praktijk met een eigen behandelkamer en samenwerking in een gezellig team van 3 osteopaten en een sterk netwerk met andere disciplines in de regio.

Geïnteresseerden kunnen hun CV opsturen naar info@osteopathiecentrumzoetermeer.nl